مسابقه مقاله نویسی ۲۰۱۹ SPC

IEEE R8 Student Paper Contest (SPC) 2019

توضیحات

• شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه تهران قصد برگزاری مسابقه مقاله نویسی SPC را دارد و مقاله برنده این مسابقه برای رقابت در سطح جهانی Region8 ارسال می گردد.
  • قصد شاخه دانشجویی از برگزاری این مسابقه، تسهیل روند ارسال مقالات برای مسابقات Region8 میباشد.

قوانین و رویه

• تمامی دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا میتوانند در این مسابقه شرکت کنند. توجه کنید اتمام کار مقاله ارائه شده باید قبل از اخذ مدرکی باشد که به دانشجو اجازه ارائه رساله دکترا را میدهد. همانطور که مشخص است رساله دکتری و مقاله هایی که از قبل انتشار یافته اند، در نظر گرفته نمی شوند.
  •  مقاله های ارسال شده برای Region8 ، توسط داوران به طور دقیق و ریزبینانه کارشناسی شده و مقاله های نهایی برای ارائه شفاهی در کشوری خاص برگزیده میشوند.
  • تمامی هزینه ها از جمله رفت و آمد و اقامت در کشور دیگر، توسط IEEE به طور کامل برای یکی از نویسندگان مقاله فراهم میگردد.
  • همچنین دانشجویان باید حتما عضو IEEE باشند.

* برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قوانین مسابقه به سایت Region8 مراجعه کنید.

جوایز

نفر اول ۸۰۰ دلار